دجاج بالخضار في الفرن

06:28 Posted by Mesk



المقادير
فرخة مغسولة بالدقيق والملح ثم بالماء كويس 
3 حبات بطاطس 
1 حبة بصل 
3 حبات فلفل رومي 
ملح + فلفل ناعم أسود + كمون + بهارات فراخ 
كزبرة ناشفة 
زيت 

الطريقة 
قطعى البطاطس والبصل والفلفل الرومى حلقات متوسطة إخلطى الملح والفلفل والكمون والبهارات والكزبرة مع بعض ثم حطيهم على الفرخة و إفضلى قلبيهم مع بعض كويس .
هاتى الصنية وإدهنيها زيت كويس ثم حطي شوية خضار ثم رصصي أجزاء الفرخة 
ثم ضعى باقي الخضار ووضبي الخليط كدة بإديك ثم ضعى حوالي 2 ملعقة زيت 
ثم غطي الصنية بورق فويل ودخليها الفرن لمدة 1 ساعة أو أزيد نصف ساعة 
لحد ما تبصي عليها وتنغزي الفراخة بالسكينة تلاقيها إستوت شيلى الفويل وسيبيها 5 دقائق يا دوب تأخد لون من فوق وهيكون فيها شوية صوص 
وبالهنا والشفا
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

0 comments:

Post a Comment